та значи днес ходих до Т&Н за ангренажен ремък и ролки, но минах и през италсервиз и в Т&Н ми обявиха цена за 2те ролки 156лв като ми казаха да не минавам през италсервиз че те зареждали от тях, но в последствие минах през италсервиз и ми дадоха цена с 20тина-30 лева по-ниска от Т&Н и ми казаха че ролките са оригинални и само една марка произвежда ролки за алфа (не разбрах коя марка).та въпроса ми е мислите ли че тия от италсервис стават и как може там да са по-евтини при положение че ги копуват от Т&Н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ролки за алфа 145 т. спарк
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikolaioooа и да ви питам какви пари излиза смяната на ангренаж и ролки в клубния сервиз за т. спарк.Niente i coincidenza nella vita
--------------------------------------
Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96
Comment
-
да, 130 лв само за смяната на ремъка и ролките. А иначе за самите ролки в момента не съм сигурен ама маи бяха толкова около 160 лв. Трябва да погледна фактурата...Niente i coincidenza nella vita
--------------------------------------
Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaioooа иначе само за ролките и ремъка колко ти взеха.130лв само за смяната ли?Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp
Comment
-
Re: ролки за алфа 145 т. спарк
Първоначално публикувано от nikolaioooта значи днес ходих до Т&Н за ангренажен ремък и ролки, но минах и през италсервиз и в Т&Н ми обявиха цена за 2те ролки 156лв като ми казаха да не минавам през италсервиз че те зареждали от тях, но в последствие минах през италсервиз и ми дадоха цена с 20тина-30 лева по-ниска от Т&Н и ми казаха че ролките са оригинални и само една марка произвежда ролки за алфа (не разбрах коя марка).та въпроса ми е мислите ли че тия от италсервис стават и как може там да са по-евтини при положение че ги копуват от Т&Н.
Comment
-
При нас в Стара загора ми искат около 200лв за ремъка + ролките и 60лв за труд.Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Comment
-
Първоначално публикувано от yashkoда, 130 лв само за смяната на ремъка и ролките. А иначе за самите ролки в момента не съм сигурен ама маи бяха толкова около 160 лв. Трябва да погледна фактурата...
Има раздел "ремонти и резервни части...", ама четете го де !Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoПървоначално публикувано от yashkoда, 130 лв само за смяната на ремъка и ролките. А иначе за самите ролки в момента не съм сигурен ама маи бяха толкова около 160 лв. Трябва да погледна фактурата...
Има раздел "ремонти и резервни части...", ама четете го де !ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
Comment