Известие

Collapse
No announcement yet.

ролки за алфа 145 т. спарк

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ролки за алфа 145 т. спарк

та значи днес ходих до Т&Н за ангренажен ремък и ролки, но минах и през италсервиз и в Т&Н ми обявиха цена за 2те ролки 156лв като ми казаха да не минавам през италсервиз че те зареждали от тях, но в последствие минах през италсервиз и ми дадоха цена с 20тина-30 лева по-ниска от Т&Н и ми казаха че ролките са оригинални и само една марка произвежда ролки за алфа (не разбрах коя марка).та въпроса ми е мислите ли че тия от италсервис стават и как може там да са по-евтини при положение че ги копуват от Т&Н.
    gtv 2.0t.s.

а и да ви питам какви пари излиза смяната на ангренаж и ролки в клубния сервиз за т. спарк.
    gtv 2.0t.s.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaiooo
      а и да ви питам какви пари излиза смяната на ангренаж и ролки в клубния сервиз за т. спарк.
      Аз преди 2 седмици ги смених във Ванто Трейд, и ми ги смениха за около 130 лв. А иначе и на мен ще ми е интересно в клубния за колко ги сменят.
      Niente i coincidenza nella vita
      --------------------------------------
      Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96

Comment

а иначе само за ролките и ремъка колко ти взеха.130лв само за смяната ли?
        gtv 2.0t.s.

Comment

да, 130 лв само за смяната на ремъка и ролките. А иначе за самите ролки в момента не съм сигурен ама маи бяха толкова около 160 лв. Трябва да погледна фактурата...
          Niente i coincidenza nella vita
          --------------------------------------
          Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96

Comment

а иначе само за ролките и ремъка колко ти взеха.130лв само за смяната ли?
            Аз също ходих във Ванто и ме обрънцаха 130 лв. за труд и 100 за ролките с ремъка. Не е малко пара, ама ти е чиста работата. Пък и то няма как - маха се целият фейс отпреде. При TS-тата обаче не знам как е...
            Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

на т. спарка май не е така защото ремака е отляво и се работи отгоре и отдолу.не се разглобява отпред
              gtv 2.0t.s.

Comment

Re: ролки за алфа 145 т. спарк

та значи днес ходих до Т&Н за ангренажен ремък и ролки, но минах и през италсервиз и в Т&Н ми обявиха цена за 2те ролки 156лв като ми казаха да не минавам през италсервиз че те зареждали от тях, но в последствие минах през италсервиз и ми дадоха цена с 20тина-30 лева по-ниска от Т&Н и ми казаха че ролките са оригинални и само една марка произвежда ролки за алфа (не разбрах коя марка).та въпроса ми е мислите ли че тия от италсервис стават и как може там да са по-евтини при положение че ги копуват от Т&Н.
                За мен ролките са SKF.Лошо за тях не съм чул(пък и са нещо като световен лидер в производтвото на лагери). Май са по-скъпи, но моята кола е с такива и не му мисля много много.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Е, че вие сте супер бе Мен ме обръснаха 240лв. за комплекта ремък "дайко" и ролки "Ина". Труда отделно. Преди месец беше това.
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

При нас в Стара загора ми искат около 200лв за ремъка + ролките и 60лв за труд.
                    Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Първоначално публикувано от yashko
                      да, 130 лв само за смяната на ремъка и ролките. А иначе за самите ролки в момента не съм сигурен ама маи бяха толкова около 160 лв. Трябва да погледна фактурата...
                      Ако си сменил само 1 ремък, много ядове ше береш !

Има раздел "ремонти и резервни части...", ама четете го де !
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                        Първоначално публикувано от yashko
                        Ако си сменил само 1 ремък, много ядове ше береш !

Има раздел "ремонти и резервни части...", ама четете го де !
                        Искаш да кажеш, че освен ангренажния, трябва и другите ремъци ли да се сменят заедно с него
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Другите не, само един.... двойноназъбен
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

е той нали го има само по двулитровите
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                            EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Наще нямат двойноназъбен, ма се сменят 4 (3 ако си без клима) ролки и 2 ремъка
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

Working...
                              X